Το Πρόγραμμα – 100 Δεσμεύσεις

Home   Το Πρόγραμμα – 100 Δεσμεύσεις

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Η παράταξή «Τόπος Αξιών» εδώ και μήνες βρίσκεται σε μια δημιουργική διαβούλευση με φορείς και πολίτες από την Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι.

Βασικός μας στόχος είναι η αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας και η εφαρμογή από τον προσεχή Σεπτέμβριο ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης, που θα δημιουργεί ευκαιρίες για όλους.

Πυρήνας του προγράμματός μας είναι η ανάδειξη και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών με χαρακτήρα “Brand-Σούλι”.

Προσωπικά, κουβαλώντας μια πολύτιμη αυτοδιοικητική εμπειρία συνεχίζω τον αγώνα, ώστε ο δήμος Σουλίου με όχημα τη λαμπρή του ιστορία αλλά και το δυναμικό του μέλλον, να γίνει πρωταγωνιστής ανάπτυξης, κερδίζοντας ταυτόχρονα και τη μάχη της καθημερινότητας, που για εμένα αποτελεί ένα στόχο αιχμής.

Έχοντας δίπλα μου την καλύτερη δημοτική ομάδα, έγκριτους επιστήμονες, τους απόδημους συμπατριώτες μας αλλά και όλους εσάς, είναι σίγουρο ότι θα πετύχουμε.

Και θα κερδίσουμε όχι μόνο την εκλογική μάχη στις 26 Μαΐου αλλά και την πιο κρίσιμη μάχη να κάνουμε το Δήμο Σουλίου αντάξιο των προσδοκιών όλων μας.

Έχουμε τη βούληση, έχουμε τη γνώση, έχουμε την εμπειρία, ξέρουμε τον τρόπο και ως η επόμενη Δημοτική Αρχή με γνώμονα αυτές τις 100 δεσμεύσεις θα πάμε την Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι μπροστά!

Νικόλας Κάτσιος